Har du ikke tid til at vaske hår eller ønsker du at skåne dit hår ved ikke at vaske det hver dag? Så skal du prøve tørshampoo. Tørshampoo gør dit hår rent, uden du behøver at bruge vand, hvorfor det også er perfekt til festivaler eller rejser, hvor du måske ikke har mulighed for at vaske dit hår hver dag. Tørshampoo fungerer på samme måde som en almindelig hårvask og efterlader dit hår rent og velduftende. Tørshampoo er også ideelt til dig, som har tendens til hurtigt at få fedtet hår, da det får dit hår til at se nyvasket ud på bare få minutter. Derudover er det også et fantastisk produkt, hvis tiden er knap, da du slipper for at skulle bruge lang tid på at tørre dit hår. 

Batiste er er kendt for at skabe følelsen af rent hår fra rod til spids. Med Batiste tørshampoo får du en tørshampoo af høj kvalitet men til en lav pris. Vores "Dry Shampoo" fra Batiste har vundet flere priser og er anerkendt af frisører og hårstylister verdenen over. Vi har Batiste tørshampoo til alle hårfarver, så du kan prøve vores Batiste tørshampoo, uanset om du har brunt, sort eller blond hår. 

Hos LookFoxy.dk fører vi professionelle mærker indenfor tørshampoo som Batiste, Kevin Murphy, Sexy Hair Big og TIGI Bed Head. 

 

Der er ingen varer i denne kategori.