#floor

ghd

Her på siden finder du et samlet overblik over vores store sortiment af ghd produkter. Med et produkt fra ghd får du "Good Hair Day, Every Day", hvilket især har gjort ghd glattejern til mange kvinders foretrukne glattejern. 

Ghd er dog meget mere end blot glattejern, for ghd har også udviklet en lang række innovative og skelsættende stylingprodukter, der dækker alt fra heat protection og Curl hold spray til ghd hårlak, der holder natten lang. Kort sort er ghd en bred vifte af professionelle produkter, som kun er sat i verden for at dække dit behov til den bedste hårstyling. 

ghd Glattejern
Når du køber ghd glattejern vil du måske opdage, at glatterjernet enten er angivet med V eller IV, hvilket er romerske tegn for henholdsvis 5 og 4, og som angiver hvilken model glatterjernet er. Det betyder at ghd V er det nyeste glattejern, og dermed også en smule dyrere end ghd IV glattejernet.

Forskellen på ghd IV og ghd V glattejernet 
I det daglige vil du opleve at ghd V styleren har gennemgået nogle forbedringer, som gør den til en god investering selvom prisen er lidt højere. Heriblandt er de kemiske plader på version 5, gjort endnu glattere og designet er gjort endnu mere strømlinet, hvilket gør ghd V glatterjernet bedre til også at lave krøller i håret med. 

En anden ting der adskiller ghd fra mange andre glattejern er, at de har valgt at kalde deres glatterjern for en styler. Ikke fordi det ikke er et glattejern, men fordi ghd har udviklet glattejernet til at kunne bruges til mange endra formål end blot at ‘glatte håret’. Deraf navnet “ghd Styler”.

ghd styling produkter
​Med styling produkter fra ghd Style Serien, vil du opleve uovertruffen kvalitet og ydeevne. Du vil heriblandt opleve ghd’s nye Heat Protection System, som gør at du kan lave alverdens frisure - helt uden at give håret unødig skade fra varme apperater. I ghd serien vil du finde 10 styling produkter, der må siges at udgøre fundamentet i enhver kvindes hårstyling rutine. Dette er blandt andet: Creme, Spray, Skum og Serum.

Af nyeste skud på stammen indenfor ghd produkter, kan du derudover finde ghd føntørrer samt ghd krøllejern. 

Der er ingen varer i denne kategori.