#floor

Kraftfulde barbermaskiner til små priser

Det er vigtigt med en god og kraftfuld barbermaskine eller skraber, når skægget skal trimmes. Du kan her på siden finde et udvalg af shavere, der nænsomt og effektivt fjerner hårene i ansigtet.

En barbermaskine sikrer en glat og tæt barbering, der holder længe. Den er uundværlig i hverdagen og kan gøre en barbering meget nemmere og hurtigere.

Vi har alt i barbergrej

Om du er til tørbarbering eller vådbarbering. Vil have ekstra kontrol med en barberskraber eller stor komfort med en skægtrimmer. Så kan du finde lige det, du mangler her på shoppen. Vi fører både herreshavere til hår og ansigt og multitrimmere med forskellige hoveder, så du både får barbermaskine, øjenbrynstrimmer, næsehårstrimmer, øretrimmer og hårtrimmer i et.

Barbering med skraber

Batteri, drifts- og opladningstid

Alle vores barbermaskiner er genopladelige og udstyret med Li-ion batterier, der er med til at sikre, at batteriet kan oplades gentagne gange, uden det går i stykker. Li-ion batterier er også mere miljøvenlige end andre batterier. Hos LookFoxy ønsker vi, du skal have den bedste oplevelse, når du barberer dig. Derfor forsøger vi at udvælge de bedste barbersæt, trimmersæt og barbermaskiner. Vi finder det ikke særligt brugervenligt at have en ledning i vejen, når man barberer sig, derfor sælger vi kun trådløse barberingsmaskiner. Vores maskiner holder strøm i lang tid på en enkelt opladning og oplader alle hurtigt og helt ned til 1,5 timer.

Gode råd til barbering

Uanset om du er tilhænger af våd- eller tørbarbering, er det altid en god idé at starte med at vaske ansigtet. Tag et varmt bad eller vask ansigtet med varmt vand for at åbne porerne inden barberingen. Vådbarbering er den mest skånsomme metode for huden, men teknikken kan være svær at mestre. Barbering på tør hud kan både irritere og udtørre huden, så det er vigtigt at tilføre fugt til huden igen efter barberingen. Brug en god uparfumeret fugtighedscreme eller en alkoholfri aftershave lotion. Husk altid at rengøre trimmeren efter brug. God hygiejne og rengøring af barbermaskinen kan hjælpe med at holde skægpest væk.

Rengøring og vedligeholdelse

Det er vigtigt at rengøre din barbermaskine, så den kan holde længe, og du undgår skægpest. Barbermaskinen skal bruges og rengøres ofte, derfor er det vigtigt, at rengøring er nem. Ikke alle barbermaskiner er lige nemme at rengøre. Vi har flere vandtætte maskiner, der gør det virkelig nemt at holde hygiejnen i top. Du kan både skylle dem i bruseren eller under vandhanen. Til andre maskiner følger en børste med, så du nemt kan børste hårene væk.

Rengør barbermaskinen nemt under bruseren eller vandhanen.

Køb din barbermaskine nu - Vi sender i dag

Hos LookFoxy.dk har vi altid et udvalg af barbermaskiner i høj kvalitet til små priser. Hold øje med vores gode tilbud. Hvis du vælger at bestille hos os, så garanterer vi, din barbermaskine bliver hurtigt sendt og leveret.
Sortér efter:
Vis:
Tilbud
Barbersæt til mænd m/ Shaver, Børste og skål
Her har du den perfekte gave til din far, kæreste eller mand. Er du i tvivl om, hvad du skal g..
299,00 99,00
Excl. moms: 99,00
Tilbud
Shave King bib - Barberingsforklæde med sugekopper til spejl
Det er lækker med et velplejet skæg -  men knap så lækkert at gø..
299,00 99,00
Excl. moms: 99,00