LookFoxy er førende indenfor salg af hårprodukter og skønhedsprodukter. For at gøre det nemmere for dig at finde rundt, så har vi samlet et komplet overblik over de vigtigste sider her.

Dermaroller - Dermarollers med mikronåle er de seneste år blevet utrolig populært. De små mikronåle laver bittesmå huller i huden, som ikke er synligt for det menneskelige øje. Kroppen snydes til at tro at den er blevet skadet og går straks igang med at regenerere huden. Det fantastiske ved dermaroller er at du udnytter kroppens egen regeneringsproces.

Hair Extensions - Her finder du et kæmpe udvalg af alle hair extensions metoder og farver. Vi forhandler de populære clip on extensions, som giver dig mulighed for at få langt hår og fylde på få sekunder. Vi importerer direkte fra en hair extensions fabrik i østen, og kan derfor give dig yderst attraktive priser i forhold til konkurrenterne. Alle vores hair extensions består af 100% ægte REMY hår af bedste kvalitet. Vi har allerede en del frisør-kunder som køber extensions gennem LookFoxy, og det er også en slags blåstempling. 

Hår Accessories og hårpynt - Vi har ubetinget Danmarks største udvalg af hair accessories og hårpynt. Her finder du hår donuts til hårknolde, hårbørster, hårelastikker, hårklemmer og forskellige hår gadgets til opsat hår. Vi rejser ofte jorden for at besøge leverandører, så vi give dig de helt rigtige hår accessories til de bedste priser. 

Øjenbrynsfarver - Her finder du et bredt udvalg af øjenbrynsfarver fra kendte mærker som Refectocil. Vi tilbyder også en lang række værktøjer til brug ved øjenbrynsfarvning såsom øjenbrynspen, farvepensler, farvefjerner, afbleger og dappenglas. 

Waist Trainer Korset - Køb de populære waist trainers og se øjeblikkelige resultater. Du kender sikkert produktet fra Kim Kardashians instagram-opdateringer. Vi fører waist trainers i latex og non-latex. 

Hudormefjerner / Komedonspyd - Døjer du med bumser og uren hud? Her finder du redskaberne til en pænere og sundere hud.