Vil du have glat og fejlfri hud? Så skal du bruge en dermaruller. En dermaroller går ind og laver bittesmå microhuller i hudens yderste overflade, hvorved huden danner collagen. Collagen gør din hud elastisk og får den til at se yngre ud. En dermaroller kan derfor også nedsætte synligheden af ar efter akne og udglatte rynker. Det er derfor et vidunderprodukt til dig, der går op i et have en smuk hud med samtidig ønsker at spare pengene på de dyre ansigtsbehandlinger. #floor

Hvad er en dermaroller?

Dermarolleren er blevet et meget populært hudplejeredskab til at ændre hudens udseende. En dermaroller eller skinroller er en rulle, som er dækket af hundredvis af små nåle, der skal rulles over huden i ansigtet eller på kroppen. Den laver derved bittesmå huller i huden også kaldet microneedling. Når nålene gennemtrænger huden, tror kroppen, der er lavet en skade, og huden sender derfor signaler om, at den skal repareres. Dette får huden til at starte en fornyelsesproces, hvor elastin- og kollagendannelsen sættes op. Det er kollagenen, der holder huden elastisk og glat. De mange små huller i huden gør også, at huden meget bedre kan optage produkter, der smøres på efterfølgende. Metoden er verdenskendt, og der findes mange eksempler på, hvordan rullen kan have positiv indflydelse på rynker, ar, strækmærker, akne, pigmentforandringer og appelsinhud. Alle vores dermarollere er produceret i titanium, der er det anbefalede materiale, fordi det hverken ruster eller bøjer. De er utroligt stærke og meget skarpe. Du kan få dermaruller her med forskellige nålelængder lige fra 0,2-3,0 mm.

Dermarullen er fantastisk, hvis du ønsker at ændre din hud og f.eks. opnå øget spændstighed, frisk kulør, mindre talgproduktion og en glattere jævn hud.

Hvordan virker en dermaroller?

Som sagt laver dermarolleren små huller i huden, hvor den bruges. Kroppen reagerer ved at helbrede de små sår og begynde at producere nye hudceller. Rolleren kan bruges på hele kroppen dog ikke på øjenlåg og læber.

Inden behandlingen skal du sørge for grundigt at rense dit ansigt, dine hænder og selve rullen, for at undgå der kommer bakterier ind i huden. Derefter kan du gå i gang med behandlingen. Rul dermarolleren hen over huden på det ønskede område. Rul både lodret, vandret og diagonalt så hele området er behandlet. Du skal rulle blidt og ikke presse dermarolleren ned i huden. Det er rullen, der gør arbejdet. Der må ikke komme blod frem, når du ruller. Det bedste resultat opnås ved at løfte dermarolleren efter hvert strøg, så der skabes flest mulige nye huller i hudens overflade.

Retninger du skal bruge din dermaroller for bedste resultater.

Efter behandlingen er det klogt at påføre serum og/eller dagcreme/natcreme, fordi hudens evne til at optage de aktive stoffer er steget med over 200%. Undgå at bruge makeup efter behandlingen. Det er normalt, hvis huden bliver rød efter behandlingen. Du kan med fordel bruge dermarolleren om aftenen, så rødmen forsvinder i løbet af natten.

Må ikke bruges på åbne sår, aktivt akne, eksem, modermærker, hudinfektioner, vorter og hudsygdomme som psoriasis. Hvis rolleren bliver slidt eller sløv, må den ikke længere anvendes.

Gør det ondt?

Det er selvfølgelig forskelligt, hvordan man opfatter smerte, men en behandling med en dermaroller må ikke gøre ondt. Det kan virke ubehageligt for nogen de første par gange. Ved korrekt anvendelse kan du mærke en svag prikken.

Dermaroller behandling - Virker det?

Dermarolleren virker med det samme fra allerførste prik, fordi kroppen altid vil forsøge at genopbygge skadet hud. Cellefornyelsen bliver øget, og blodcirkulationen bliver forbedret. Det vil derfor resultere i en pænere hud. Resultaterne kan variere alt efter, hvor dermarolleren bruges, og hvor god huden er til at forny sig. Du vil kunne se resultater allerede efter 4 til 6 uger, hvor huden vil være mere ensartet og jævn. Hvor hurtigt afhænger bl.a. af hudtype, behandlingens art (f.eks. rynker, misfarvninger, strækmærker, ar).

Der findes ingen mirakelkure mod aldring, men en sund hverdag og en langsigtet indsats har en klar positiv og synlig effekt på hudens aldringsproces. Med microneedling laver man bittesmå perforeringer i huden - hvilket får huden til at tro at der er lavet en skade og huden sender derfor signaler om at huden skal reparere sig selv, hvorved huden starter en fornyelsesproces og kollagendannelsen sættes op. Dette får hudens porrer til at samle sig og talgkanalerne til at holde sig åbne, så huden bliver mere vital. Efter brugen af dermaroller vil din hud derfor være 100-200 gange mere modtagelige overfor hudplejeprodukter. Det er derfor vigtigt at du vælger en god creme eller olie efter behandling, da dette vil gør underværker for din hud. Du skal behandle huden et par gange om ugen - regn med at bruge ca. 5-10 minutter på det. Huden kan blive lidt rød efter behandlingen, men dette foretager sig hurtigt. 


Dermaroller - Sådan ruller du dig i ansigtet

Hvilken længde skal jeg bruge?

Der er forskel på, hvilken længde du skal bruge, alt efter hvad og hvor du vil behandle. Til ansigtet må du ikke bruge nåle længere end 1,0 mm, da det kan forårsage permanente skader, hvis rullen anvendes forkert. Den mest anvendte længde til ansigtet er 0,5mm, fordi den mindsker de mest almindelige hudproblemer. Til kroppen anbefaler vi 1,0mm, hvis du vil mindske ar, appelsinhud og strækmærker m.m. Under øjnene anbefaler vi 0,2 mm, fordi huden er meget tynd. Brug kun hver tredje dag.

  • 0,2-0,3 mm kan bruges hver dag mod fine linjer, hårtab og bedre optagelse af hudplejeprodukter. Hold en pause en gang imellem.
  • 0,5 mm anvendes hver anden dag mod fine linjer, rynker, ar, akne ar, åbne porer, pigmentfejl og hårtab.
  • 0,75 mm kan bruges hver tredje dag mod dybere rynker, ældre ar, store porer og pigmentfejl.
  • 1,0 mm kan bruges 1-2 gange om ugen og anbefales til appelsinhud, strækmærker, dybere rynker, akne ar og pigmentpletter.
  • Over 1,5 mm må højst bruges hver 4.-5. uge mod appelsinhud, strækmærker og dybe ar.

Oversigt over hvilke nålelængder der kan afhjælpe forskellige problemer.

Rengør din dermaroller

Du bør altid rense din dermaroller før og efter brug for at undgå infektioner og mulige bivirkninger. Der findes flere metoder til at rengøre dermarolleren på. Du kan vaske den grundigt med lunkent vand og sæbe, desinficere med klohexidinspray eller koge den. Lad dermarullen lufttørre og undgå at røre ved nålene. Når du renser rullen inden brug, skal du sørge for, den er helt tør, så du ikke får sæberester/klorhexidin ind i huden. HUSK at dermarolleren er personlig, og du må aldrig dele den med andre.

Køb din skin roller nu - Vi sender i dag

Dermaroller forhandles mange steder. Hos LookFoxy har vi erfaring med dermarollere og er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Hvis du vælger at bestille hos os, så garanterer vi hurtig levering af din dermaroller.

Sortér efter:
Vis:
Tilbud
DRS® Dermaroller til ansigtet - 540 titanium nåle (0,5 mm)
DRS® Dermaroller er CE godkendt og kommer i en steril indpakning. DRS® Dermaroller er i h&os..
329,00 99,00
Excl. moms: 99,00
Tilbud
Dermapen til ansigtet - Med 40 titanium nåle (0,5 mm)
En dermapen er til dig som ønsker mere kontrol med din dermaroller-behandling. Dermapennen er..
299,00 149,00
Excl. moms: 149,00
Tilbud
DRS® Dermaroller til kroppen - 1200 titanium nåle (1,0 mm)
Dermaroller til kroppen med 1200 titanium nåle i høj kvalitet med udskiftelig hoved. De..
499,00 229,00
Excl. moms: 229,00
Tilbud
UNIQ Skin Roller 540 titanium nåle i 0,5 mm. til ansigtet
UNIQ Skin Roller hjælper dig på kort og på langt sigt, med at stimulere din hud. D..
399,00 199,00
Excl. moms: 199,00
Tilbud
Uniq Jade Rulle til ansigt og hals
Denne Jaderulle stammer oprindeligt fra Kina hvor den har været brugt i flere hundrede å..
199,00 149,00
Excl. moms: 149,00
Tilbud
DRS® Dermaroller præcision til smalle steder - 180 titanium nåle (0,2 mm)
Dermaroller til smalle steder eller områder som kræver mere præcision. Dermaroller..
399,00 129,00
Excl. moms: 129,00
Tilbud
DRS® Dermaroller til kroppen - 600 titanium nåle (0,5 mm)
Dermaroller til kroppen med 600 titanium nåle. Nålene er 0,5 mm. Denne Dermaroller er..
299,00 149,00
Excl. moms: 149,00
Tilbud
UNIQ Skin Roller 540 titanium nåle 0,25 mm. til ansigtet
UNIQ Skin Roller hjælper dig på kort og på langt sigt, med at stimulere din hud. D..
299,00 199,00
Excl. moms: 199,00
UNIQ Skin Roller 540 titanium nåle 2,0 mm. til ansigtet
UNIQ Skin Roller hjælper dig på kort og på langt sigt, med at stimulere din hud. D..
299,00
Excl. moms: 299,00
UNIQ Skin Roller 540 titanium nåle 1,0 mm. til ansigtet
UNIQ Skin Roller hjælper dig på kort og på langt sigt, med at stimulere din hud. D..
299,00
Excl. moms: 299,00
UNIQ Skin Roller 540 titanium nåle 3,0 mm. til ansigtet
UNIQ Skin Roller hjælper dig på kort og på langt sigt, med at stimulere din hud. D..
299,00
Excl. moms: 299,00