#floor

Hårpleje
Her på siden finder du et kæmpe udvalg af landets mest populære hårpleje produkter - alle til gode tilbudspriser. Hvad end du søger hårpleje produkter indenfor styling, rens eller pleje, så finder du det med garanti her på siden. Vi fører blandt andet mærker som; Batiste, ghd, Redken, TIGI, L'Oréal, American Crew, Sexy Hair og mange flere. Nedenfor finder du en mere detaljeret beskrivel af vores produkter. 

American Crew: Blandt de førende brands indenfor hårpleje og styling til den moderne mand. Med American Crew får du topmoderne salon produkter med høj ydeevne - inspireret direkte fra de bedste Amerikanske stylister og frisører på markedet.  

Babyliss: Babyliss er produkter designet af frisører, til frisører. Dette sikrer dig professionelle stylingredskaber, som yder det bedste hver gang. Babyliss er udover at være kendt for den uovertrufne kvalitet, og kendt for de gode priser, hvor alle kan være med. Produkter fra Babyliss, er et køb du ikke vil fortryde.

Batiste: Hvis ikke du kender Batiste, så er det på tide at gøre det! Batiste er kendt for at lave fantastisk tørshampoo til uovertrufne priser? Hvorfor betale unødigt meget for at slippe en hårvask over? Med Batiste koster det ikke meget mere end at bade med shampoo. Batiste er et must på rejsen, på festivaler og de dage, hvor du har travlt.

ID Hair: ID Hair er kendt af mange, som den ultimativt bedste hårvoks, men der er også kommet en lang række hårpleje produkter på markedet siden da. ID Hair findes i flere forskellige varianter, der dækker lige netop dit behov. Blandt andet ID Hair Extreme Titanium, som er hårvoks med ekstrem holdbarhed samt perfekt hold, der samtidig er let at vaske ud. 

Sexy Hair: Blev kendt for "Big Sexy Hair" hårspray, og siden den store røde hårspray gjorde sit indtog, er det gået stærkt. Sexy Hair har nu en lang række innovative hårpleje produktlinjer, som dækker ethvert behov for styling, hårpleje

Remington: Remington er kendt for innovative glattejern, som er elsket af frisører, stylister, bloggere og youtubere verden over. Og det er med god grund! Remington skaber fantastiske resultater i håret hver gang.  

Redken: Redken er luksus hårpleje i særklasse, der har vundet et hav af priser ved beauty awards, magasiner og nyheds sites. Redken har en lang række produktserier, der dækker ethvert behov hvad end det er hårpleje, styling eller hodbundsproblemer.  

Curl Formers: Curlformers er kendt for sin skånsomme måde at krølle håret på. Med Curlformers er de traditionelle curlere rykket ind i det 21 århundrede, med resultater der rent faktisk virker! Curlformers krøller håret på en naturllig måde, så det skåner det for varme, og du vil derfor opleve krøller der stråler og holder i lang tid. 

Tangle Teezer: Tangle Teezer er den optimale måde at redde håret på, da børsten nænsomt glider igennem håret uden at knække hårstråene. Men tag ikke fejl, Tangle Teezer er enormt effektiv til at redde filtret hår ud med, og det er tilmed helt uden smerter! Udover at være god til ethvert langt hår, er Tangle Teezer også en favorit hos mange børnefamilier. 

Uniq One: Med Uniq One får du mange af de bedste hårpleje produkter i ét samlet produkt. Uniq One reparerer, genopbygger, giver glans, modvirker krus og meget mere, hvilket efterlader dig med et silkeblødt og sundt udseende hår.  

Kevin Murphy: Kevin Murphy er en af verdens mest anerkendte frisører, der med sin viden og ekspertise, har kreeret sin egen hårpleje serie. Kevin Murphy hårpleje er dermed på ingen tid blevet en sand favorit blandt forbrugere og professionelle, der går op i lækkert hår. I tvivl om hvilket produkt du skal vælge? Prøv Kevin Murphy Body Builder serien, der tager hånd om selv det mest skadede hår. 

L'Oréal: L'Oréal er nok en af de mest kendte hårpleje mærker, der med sin ekspertise og store innovative forsker team, er med til at skabe mange af de førende hårpleje produkter på markedet. En af de mest populære produkter, er L'Oréal series Silver Expert Shampoo, der fjerner gulligt skær i kemisk bleget og naturligt gråt hår. 

KMS California: KMS California opstod i det solrige Californien  i 176 med inspiration fra de smarte 'beach boys', men selvom KMS California stadig holder til i Californien, er det sket meget med deres hårpleje siden da. KMS California har udviddet med en lang række innovative produkt serier, som alle har utrolig høj ydeevne og kvalitet.  

OSIS+: OSIS+ er nok mest kendt for deres OSIS+ Dust it Powder, men OSIS+ er meget mere end blot det ene produkt. Har du prøvet deres Freeze Pump Strong Hold Hårlak? Den holder håret på plads i al slags vejr, og kan forvandle selv det mest trist hår til en misundelsesværdi diva manke! Fællesnævneren for alle produkterne er, at OSIS+ bringer catwalk hårtrends til dig - hår som holder og sidder godt! 

TIGI: TIGI er sjove, legende, innovative og professionelle produkter på én og samme tid. Hvad end du vælger produkter fra pleje serierne eller styling serierne, vil du opleve hårpleje produkter, der er kræsset for og som giver helt igennem fantastiske resultater. Har du ikke prøvet TIGI før? Så start med Bed Head serien, som er den mest kendte serie fra TIGI. 

Revlon: Revlons produkter er kendetegnet ved høj kvalitet til overkommelige priser. Revlon har udarbejdet en lang række hårpleje produkter, således at der er et produkt til enthvert behov for hårpleje og styling. 

Matrix: Her har vi at gøre med et af de største hårpleje firmaer i USA, der med sine innovative hårpleje serier, har formået at gøre sig selv til amerikanernes foretrukne hårpleje mærke. Hvorfor? Fordi det er produkter i aller højeste kvalitet, som på mange måder er skelsættende for hele hårpleje branchen. Du går derfor ikke "galt i byen" med et produkt fra Matrix. 

ghd: Udover ghds glattejern, som er en klar favorit blandt rigtig mange kvinder, så forhandler ghd også styling og pleje produkter, som har samme høje kvalitet som deres hårstylings redskaber.