#floor

American Crew er førende indenfor styling samt pleje til den stilbevidste og moderne mand, som går op i sit udseenede og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. American Crew har med sine populære hårpleje produkter, formået at blive et af de førende brands indenfor hårpleje og styling til mænd. Vejen frem er blevet banet ved, at en utrolig passion og et fantastisk engagement for at stille selv de mest krævende kunder tilfredse. Dette har ført til uovertrufne produkter indenfor herre grooming, som American Crew har arbejdet hårdt på at oplære den stilbevidste mand i at bruge i deres dagligdag, for at skabe en personlig stil.

American Crew har med fingeren på pulseren, allerede for mange år siden, anerkendt at et stigende antal mænd værner om deres udseende i takt med at der også er kommet en forventning om, at mænd i dag i lige så høj grad som kvinder, går op i deres udseende. Resultatet er en suplim serie af maskuline hårpleje produkter, der er dækkende ved ethvert behov inden for både pleje, hudpleje og styling.

American Crew er kendetegnet ved en stilren serie af produkter med salon kvalitet, hvor der er tænkt på alt fra det indre, ydre, duft og ydeevne, som til sammen komplimenterer den moderne mand med høj krav til, hvordan produkter skal performe i hverdagen.

American Crew serien består af 3 forskellige linjer. Style, Hair & Body Care samt Shave serien.

American Crew er imod dyreforsøg og tester ikke deres produkter på dyr.

Sortér efter:
Vis:
Tilbud
American Crew Forming Cream Hair Wax 85g
Forming Cream er en alsidig hårvoks, der giver hold, fremragende bøjelighed og en ..
169,00 99,00
Excl. moms: 99,00
Tilbud
American Crew FIber Hair Wax 85g
American Crew Fiber hårvoks passer til alle hårtyper, hårvoksen hjælper med ..
169,00 99,00
Excl. moms: 99,00