#floor

Det ultimative lårbånd til kvinder. Mød dit nye hemmelige våben mod gnaver, irritation og ubehagelige kiler. Lavet med en støttende elastik, der ikke vil ride op eller glide ned på låret, med en blonde flæse til at dække intime områder. Vælg mellem fem forskellige farver for at finde det perfekte match til dit outfit!

Du spørger måske dig selv, hvad er et lårbånd til? Lårbåndet er perfekt til at holde din kjole, nederdel eller andet tøj på plads. Du kan nyde den længde, denne beklædningsgenstand giver uden at skulle bekymre dig om konstant at trække din frakke eller kjole ned. En størrelse passer alle. 

Har du nogensinde haft en lang kjole på og ikke har fået den perfekte lårløsning? Få det lårbånd, der er perfekt til dig med en række forskellige farver, længder og stilarter. Også fantastisk til bryllupper!

Den bedste måde at bære en lårhøj kjole eller nederdele, mens du stadig holder dine lår dækket. Det perfekte modetilbehør til enhver lejlighed. Uanset om du er til et bryllup, en galla eller bare skal ud i byen, vil du være så glad for, at du har dette smukke lårbånd med dig.

Smuk kjole med et lårbånd? Ja tak! Med vores bandelette vil du være i stand til at bære din yndlingskjole i en smuk nederdel eller kjole med et lårbånd. Vores lårstropper hjælper dig med at få den perfekte dækning til dine lår og er behagelige at have på hele dagen. Den sorte båndet er perfekt til formelle lejligheder som bryllupper eller bals.

Sortér efter:
Vis:
Tilbud
lårbånd Sort
Superlækre feminine i sort Lårbånd er en perfekt løsning på et pro..
99,00 79,00
Excl. moms: 79,00
Tilbud
lårbånd hudfarvet
Superlækre feminine Lårbånd i hudfarve Lårbånd er en perfekt l&osla..
99,00 79,00
Excl. moms: 79,00
Tilbud
Lårbånd Hvid
Superlækre feminine lårbånd i hvid Lårbånd er en perfekt løs..
99,00 79,00
Excl. moms: 79,00