#floor

Bæltetasker

Bæltetasker er virkelig populære og har gjort et stort comeback i modeverdenen. Hvor de førhen har været kiksede og kun båret af forvirrede turister, kan de nu ses på blandt andet store kendte celebrities og unge mennesker. Især til diverse festivaler vrimler det med unge, der bærer den praktiske mavebæltetaske. Der er dog sket en ændring i, hvordan tasken bæres. I dag ses den oftest båret som crossover over skulderen frem for den traditionelle måde nemlig spændt rundt om maven.

Bæltetasker er både praktiske og moderne

Bæltetasken har altid været ekstremt praktisk. Ikke kun på grund af de mange lommer, men hovedsageligt på grund af den lange rem, som spændes om skulderen eller maven. Så er armene fri til at danse vildt på dansegulvet, tale i telefon eller noget helt tredje. Derfor er bæltetasken også genial til aktive mænd og kvinder, som er nødt til at have hænderne fri under vandring og klatring osv.

Tasken til enhver anledning

En bæltetaske er som sagt både praktisk og rigtig smart. Derfor kan den også bruges til enhver anledning. Den er genial i hverdagen, når du for eksempel skal handle ind og kun har brug for at have din pung, mobil og nøgler på dig. Selvom bæltetasken er lille og let er den stadig enormt rummelig. Du kan derfor pakke alle dine nødvendige ting i en bæltetaske uden at gå på kompromis med dit look. Den er også ideel til byturen, festivalen eller rejsen, hvor du kun medbringer det essentielle og gerne vil undgå muligheden for tyveri.

Køb din bæltetaske nu - Vi sender i dag

Hos LookFoxy.dk har vi altid et udvalg af smarte og praktiske bæltetasker, fanny packs og bumbags. Hold øje med vores gode tilbud. Hvis du vælger at bestille hos os, så garanterer vi, din nye mavebæltetaske bliver hurtigt sendt og leveret.
Sortér efter:
Vis:
Banana Bæltetaske i læder, sort
..
29,00
Excl. moms: 29,00