#floor

Køb kvalitets krøllejern her og spar mange penge

Hos LookFoxy.dk har vi et bredt udvalg af krøllejern til både at lave små og store krøller. Drømmer du om smukke slangekrøller, naturlige krøller, beach waves, tætte proptrækkerkrøller eller voluminøse bølger? Så har vi et krøllejern, der kan opfylde netop dit ønske til gode priser.

Vores krøllejern fås helt fra 13mm til 38mm, så du kan skabe lige det look, du er ude efter. Vores krøllejern fra Babyliss er af meget høj kvalitet. Vi fører krøllejern med keramisk belægning, så du skader dit hår så lidt som muligt, når du krøller dit hår. Dette er især fordelagtigt for dig, der krøller dit hår ofte. Derudover sikrer den keramiske belægning at dine krøller bliver skinnende og ser sunde ud. Vores krøllejern har innovative ledninger, som kan dreje, hvilket gør vores krøllejern lette og fleksible at arbejde med. Du kan derfor nemt style dit hår med vores krøllejern. Hvad enten du ønsker at lave krøller til flotte håropsætninger eller vil krølle hele håret, er vores krøllejern lette at arbejde med og sikrer et flot finish.

Vi guider dig, hvis du er i tvivl om hvilket krøllejern, der passer bedst til dig og dit hår. Klik blot på et krøllejern for at lære mere om det og finde ud af hvilket resultat du kan forvente af krøllejernet.

Vi har også et udvalg af multistylere, hvor du både får traditionelle krøllejern i forskellige størrelser og ekstra tilbehør, der gør det til en leg at sætte håret. Ud over krøllejern og multistylere har LookFoxy også et stort udvalg af kvalitets glattejern til gode priser her på shoppen. Måske er du heldig at finde et godt tilbud.

Lav smukke krøller

Med et krøllejern fra LookFoxy kan du sætte hår der ligner en million både til hverdag og til fest. Her får du en lille guide, der kan hjælpe dig med at finde det perfekte krøllejern til dine behov. Husk det altid er en god ide at bruge en varmebeskyttelse inden, du vil krølle dit hår.

Vil du have…

  • Tætte proptrækkerkrøller? Så skal du gå efter et krøllejern med en diameter på omkring 13mm. For eksempel vores Gemei Pro GM-2906 med monterbare pigge, kan lave de flotteste stramme proptrækkerkrøller med masser af volumen.

  • Bløde slangekrøller? Et krøllejern der har en diameter på omkring 15mm er perfekt til at lave bløde definerede slangekrøller. Vores BaByliss Pro PRO-28TTE kan netop dette og endda med keramisk belægning for ikke at skade håret unødigt.

  • Klassiske krøller? Flotte spiralformede krøller kan opnås med et krøllejern på omkring 20mm. BaByliss PRO-663 er et luftkrøllejern, der tørrer og krøller dit hår på samme tid. Hvis du ønsker et mere afslappet look, kan du opnå det ved at rede håret igennem.

  • Fyldige krøller? Et krøllejern med en diameter omkring 25mm laver bløde og fyldige krøller med en masse volumen. I dette sæt BaByliss Airstyler AS100E får du hele tre forskellige børster og et 25mm krøllejern. Du vil opnå et skinnende blankt resultat.

  • Store bløde krøller? Med et jern omkring 32mm kan du opnå professionelle bløde beach waves. I sættet BaByliss Style Mix MS21E multistyler får du alt, hvad du nogensinde kan ønske dig til at sætte hår med. Deriblandt et krøllejern på 32mm. Perfekt til langt og mellemlangt hår.

  • Løse krøller? Store løse krøller kan opnås med et krøllejern med en diameter omkring 38mm. BaByliss Airbrush AS80E er et sæt med to store krøllebørster, der kan tilføre volumen til en opsat frisure eller skabe naturligt fald i håret.

Køb dit krøllejern nu - Vi sender i dag

Hos LookFoxy.dk har vi altid krøllejern i høj kvalitet til gode priser. Hold øje med vores gode tilbud. Hvis du vælger at bestille hos os, så garanterer vi hurtig levering af dit krøllejern.

Der er ingen varer i denne kategori.