På LookFoxy.dk kan du se vores store udvalg af kvalitets hårplejeprodukter fra professionelle leverandører som American Crew, Babyliss, Batiste, Ghd, ID-Hair,Kevin Murphy, L'oreal, Osis+, Revlon, Sexy Hair Big og TIGI Bed Head. Vores hår udsættes dagligt for stylingredskaber som børster, føntørre og glattejern, hvilket slider meget på håret og dit hår fortjener derfor den bedste pleje. Farver du også dit hår jævnligt, er det især vigtigt, at du giver dit hår den optimale pleje, så du ikke får skadet hår. Har du allerede skadet hår, anbefaler vi, at du bruger vores hårkur fra Revion et par gange i ugen, hvor du lader den virke nogle minutter, før du skyller den ud.

Hvis du vil have smuk og sundt hår, kan du med fordel bruge vores argan olie fra Babyliss, som er fyldt med næringsstoffer og samtidig tilfører dit hår vitamin E og A, som er med til at gøre dit hår stærkt og sundt. Argan olie er et vidundermiddel til håret, da det tilfører en masse fugt, som giver dig blødt og glansfuldt hår.

Vil du kun have stylingprodukter af bedste kvalitet? Så skal du prøve vores ghd ® hårlak. Ghd ® hårspray får din frisure til at holde hele dagen/natten, så du ikke skal bekymre dig om, om din frisure sidder, hvor den skal. Den får dit hår til at blive tilpas stift, så din frisure ikke bliver ødelagt, når den bliver udsat for lidt fugt. Ghd ® hårlak er et must i din skønhedsrutine!

Sætter du dit hår hver dag, og vil du gerne have en frisure, der holder hele dagen? Så skal du prøve vores American Crew hårvoks, som er det førende mærke indenfor hårprodukter til mænd. Kombinationen af den maskuline duft, den lange holdbarhed og den lette konsistens har gjort at American Crew Fiber hårvoksen har vundet flere internationale priser. American Crew er også anerkendt af frisører verden over. Vores American Crew produkter er til dig, der tør stille krav til dine produkter og ved, hvad du vil have. 
Sammenlign produkt (0)
Sortér efter:
Vis:
Klassisk Luse kam - Hvid
Kom lusene til livs 8 cm lang 5 cm høj Kan også bruges som babykam &nb..
10,-
Excl. moms: 10,-
Tilbud
Få dit skæg til at stå knivskarpt. Denne skægkam er den perfekte løsn..
79,- 29,-
Excl. moms: 29,-