Er hårlak/hårspray en fast del af din skønhedsrutine? Så skal du have den bedste af slagsen og det kan du få hos LookFoxy.dk. Vi fører hårlak i de bedste mærker som Ghd, Sexy Hair Big og TIGI Bed Head. Hårlak giver den perfekte finish til din frisure og får din frisure til at holde hele dagen/natten! Vi har hårlak til alle hårtyper.

Ghd Styling Final Shine Spray tilfører glans og duft til din færdige styling. Skab en finish som hos frisøren ved at sprøjte ghd Styling Final Shine Spray i ca. 30 cm fra din festfrisure for at få en flot skinnende afslutning. 

Vil du have skinnende glat hår eller bløde krøller? Så skal du prøve vores varmebeskyttende Ghd Style Heat Protect Spray. Ikke nok med at den gør dit hår glansfuldt, den går også ind og plejer og beskytter dit hår, så det ikke bliver ødelagt, når du bruger glattejern, føntørre eller krøllejern. 

Drømmer du om sexet stort hår? Med Big Sexy Hair Flip It Over Spray får du fyldigt hår på få sekunder. Det er desværre ikke os alle, der er født med en stor og fyldig hårpragt fra naturens side, men med big sexy hair flip it over spray kan du opnå dette alligevel. Et godt tip til at få fyldigt hår er, at du føntørrer dit hår med hovedet nedad efter hårvask. Start med at gøre håret tættest på hovedbunden tørt først. Når håret er tørt kan du spraye Big Sexy Hair Flip It Over Spray i og du har nu stort og fyldigt hår. Er du til ekstra stort hår a la Beyoncé kan du toupere det inderste hår og sprøjte lidt Big Sexy Hair Flip It Over Spray i. 
 

Der er ingen varer i denne kategori.