American Crew er et af de førende hårprodukter på markedet til mænd. Vi har et stort udvalg af American Crew hårvoks, så du kan skabe det look, du ønsker uanset om du er til et råt eller mere klassisk look.   
Vil du have hår som Ryan Gosling?  Så skal du prøve vores American Crew Fiber voks med lang holdbarhed. Gosling frisuren er inspireret af det traditionelle college look og passer til næsten alle hårtyper. For at lave denne frisure, skal man bruge en voks som indeholder en lav glans og har en mat finish som f.eks. American Crew fiber voks. Du styler dit hår ved først at gnide en lille mængde af produktet i dine hænder, så det bliver lettere at arbejde med. Start med at lave dine frisure fra bagsiden af dit hoved og arbejd dig fremad med håndfladerne. Afslut frisuren med at køre dine fingre igennem håret til den ene side, som var de en kam. Med American fiber hårvoks sidder din frisure hele dagen, også når du dyrker sport.

Er du til et  mere casual og råt look? Så er vores American Crew Forming Cream det rette produkt til dig. Dette produkt tilfører medium hold og fylde til dit hår. Produktet har en medium glans, hvilket skaber et råt og naturligt look. Vores American Crew produkter har en maskulin duft og er velegnet til alle hårtyper.

Køb dine American Crew hårprodukter hos LookFoxy.dk i dag! 
Sortér efter:
Vis:
Tilbud
American Crew Forming Cream Hair Wax 85g
Forming Cream er en alsidig hårvoks, der giver hold, fremragende bøjelighed og en ..
169,00 99,00
Excl. moms: 99,00
Tilbud
American Crew FIber Hair Wax 85g
American Crew Fiber hårvoks passer til alle hårtyper, hårvoksen hjælper med ..
169,00 99,00
Excl. moms: 99,00