#floor

Bumpits hjælper dig med at få højt og voluminøst hår uden besvær. Uanset om du har blondt, brunt, sort eller rødt hår, har vi en bumpits, der matcher dit hår. 

Bliver du også irriteret, når dit hår er fladt uanset hvor meget du prøver at style det? Ville du også ønske at du hår kunne få tilsat fylde når som helst og hvor som helst? Vil du have god hårdag HVER dag? Det kan du nu med Bumpits! Bumpits er Hollywood stjernes velbevarede hemmelighed, som får dem til at se ud som om, de kommer direkte fra frisøren. Bumpits kan også få dit hår til at se fantastisk ud hver dag - ved hjælp af enkelte steps, kan du få perfekt stylet hår i løbet af et øjeblik. Bumpits er små skumvalke, som matcher din egen hårfarve, og giver et usynligt løft i håret. Håret føles fuldigere, ser mere syndt og eksklusivt ud. Bumpits kommer i tre forskellige farver: Blond, sort og brun, så du er sikker på at der er en der vil matche din hårfarve. Bestil blot den Bumpits, der vil matche din hårfarve bedst, og ingen vil kunne se at du har snydt dig til lidt mere fylde. Bumpits er hurtigt og nemt at bruge: Løf blot en sektion hår op, og placér din bumpit. Har du meget glat hår, skal du eventuelt spray med lidt hårlak for at få den til at holde hele dagen. Lad håret falde tilbage over bumpitten, og VOILA! Du har nu et smuk, fyldigt hår. 

Skal håret været meget fyldigt? Du kan let bruge mere end én Bumpitl Bumpits er med andre ord et fantastisk redskab, som kan spare dig for mange dyre frisørbesøg for at få sat håret af en professionel. Bumpits kan bruges til hverdag og  selskaber, hvor du gerne vil shine lidt mere end de andre. Ingen behøver at vide, at du har brugt en Bumpits for at skabe den smukke fylde i dit hår, da den matcher ind i din egen hårfarve. Du får fem forskellige Bumpits i hver pakke - En Bumpits med en dramatisk høj bøjle til de fester, hvor det ikke kan blive vildt nok. To Bumpits med en lavere bøjle til hverdagsfrisuren, og to mindre Bumpits til at give iøjenfaldende detaljer. 

Gå ikke glip af denne enestående chance for at få lækkert og fyldigt hår med Bumpits. Køb dine Bumpits nu og spar mange penge på stylinger ved frisøren.

Sortér efter:
Vis:
Tilbud
Hair Volume Base
Lav en smuk og klassisk diva frisure med disse Volume Hair base stof puder. Volume Hair giver h&arin..
49,00 29,00
Excl. moms: 29,00
Tilbud
Hair Volume Hårkam
Med volume lift spændet kan du skabe illusionen af fyldigt hår på kort tid. Brug d..
49,00 29,00
Excl. moms: 29,00
Tilbud
Bumpits Brun
Få en flot og fyldig diva-frisure med bumpits. Bestem selv hvor meget fylde og volume din fris..
79,00 39,00
Excl. moms: 39,00
Tilbud
Bumpits Sort
Få en flot og fyldig diva-frisure med bumpits. Bestem selv hvor meget fylde og volume din fris..
79,00 39,00
Excl. moms: 39,00
Mega Bumpits - 2 stk
Få fyldige Diva-frisurer med dissse mega bumpits. Pakken indeholder: 2 stk mega bumpits..
39,00
Excl. moms: 39,00