Her på siden finder du alt indenfor tilbehør til negle og pleje af negle. Smukke og velplejde negle har alle dage, været et tegn på kindelig skønhed, velstand og ynde men i nyere tid, er negle også blevet et 'fashion statement'. Faktisk kan negle også gå hen og blive de rene kunstværker med nail art, nail stickers og neglelak. Men også mere professionelle metoder inden for kunstige negle, som Akryl negle og gelenegle med negletipper har vundet indpas hos den private forbruger. Det har gjort at der er udarbejdet en lang række produkter, som gør det nemt for alle med en lille smule øvelse, at lave smukke negle hjemmefra. Her på siden har vi udvalgt de aller bedste prdukter og samtidig givet dig et stort udvalg, så du kun behøver at lede et sted for at finde det du skal bruge for selv at kunne ordne dine negle.

I vores negle kategori finder du følgende produkter:

Akryl negle: 
Akrylnegle er efterhånden en kendt favorit blandt mange, og det er med god grund. Akrylnegle ser meget naturlige ud, og er ekstremt holdbare - faktisk er akrylnegle 8 gange stærkere end en naturlig negle, hvilket gør akrylnegle rigtig gode til at lave lange negle med.

Gele Negle:
Gele negle er ultra tynde og meget langtidsholdbare negle. Gele negle bliver lavet i gele, som skal hærdes i UV-lys(se vores udvalg af UV-lamper her på siden). Gele negle er meget fleksible, og mange beskriver at de føles mere naturlige end eksempelvis akryl negle.

Kunstige negle:
Kunstige negle er for dig der er en novice i faget indenfor negle, som gerne vil have lange, smukke negle uden at skulle lære en masse kunstneriske teknikker. Her på siden vil du finde et stort udvalg af kunstige negle sæt, som både er kuntneriske og de klassike fansk manicure negle.  

Manicure/ Pedicure sæt: Smukke og velplejede negle kommer kun ved regelmæssig pleje, og her er et manicure sæt til hænderne eller et pedicure sæt til fødderne rigtig godt. Med et mannicure sæt former du neglens frie kant med en fil, hvorefter du plejer og masserer neglen samt afslutter med en polering eller lakering med neglelak.  

Nail art:Nail art er i de senere år blevet utrolig populært, og med lidt øvelse er det ikke super svært selv at lave nail art. Du kan enten lave nail art ved selv at male små kunstneriske billeder på dine negle - der af navnet nail art - eller dekorere neglene med små sten eller perler. Det kræver lidt tilbehør, og alt det kan du finde her på siden.
  
Neglefil:
Ønsker du velplejede negle, men er måske ikke helt ude efter det store manicure / pedicure sæt? - Så er en god neglefil den rigtige løsning. Neglefiler kommer i mange former og med forskellige slibe styrker. En god tommelfingerregel er, at have flere forskellige neglefile; en grov neglefil, en fin neglefil og en polerings neglefil. 

Neglefræser:
En neglefræser er en professionel og elektronisk version af den klassiske neglefil. Med en neglefræser kan du udskifte hovedet med forskellige file alt efter behov, og hvilke negle du arbejder med. Neglefræser kan også bruges til polering - med andre ord, er neglefræseren et vigtigt værktøj, hvis du ønsker smukke og velplejede negle. 

Neglelak:
En flot farvet neglelak kan pifte ethvert look op og en klassisk farvet neglelak kan give det sidste velplejede finish. Her på siden finder du et stort udvalg af neglelakker.  

Negle stickers:
Negle stickers er små klistermærker, du sætter på neglen og som kan pifte dine negle op i løbet af ingen tid. Negle stickers er for dig, der ikke gider bruge tid på nail art, men som stadig gerne vil have unikke og cool negle. 

Negle tilbehør:
Når der arbejdes med kunstige negle, akryl negle og gele negle, er der altid en masse tilbehør. Her på siden finder du en masse tilbehør til negle, herunder tip klippere. 

Negle tipper:
Negletipper bruges blandt andet når der laves gele negle, og her på siden finder du et godt udvalg af forskellige tipper, som gør at du kan få de lange negle, du altid har drømt om! 

UV-Lampe: UV-lamper bruges til at få gele negle til at størkne, og er derfor et essentielt værktøj hvis du er fan af gele negle. Find en god UV - lampe her.

 

Sammenlign produkt (0)
Sortér efter:
Vis:
Tilbud
De fleste finder det attraktivt at have flotte og velplejede negle. Med dette nail decorator kit kan..
179,- 99,-
Excl. moms: 99,-
Negletape til flotte nail art striber - 10 taperuller
Med negletape/striping kan du lave de smukkeste striber og mønstre på dine negle. Og en..
49,-
Excl. moms: 49,-
Tilbud
Denne neglefil i hærdet krystalglas sliber så forsigtigt, at du kan bruge den selv hvis ..
39,- 10,-
Excl. moms: 10,-
Tilbud
Vil du lave en professionel manicure hjemme hos dig selv? Så skal du bruge en Salon Shaper. Sa..
119,- 99,-
Excl. moms: 99,-
Øvefinger til negle / nail art
Vil du øve dig i at lave nail art? Så skal du have en øvefinger. Den er nem at a..
19,-
Excl. moms: 19,-
Negle Pincet i klassisk design
Denne neglepincet kan hjælpe dig til at få velplejede og flotte negle. Du kan også..
9,-
Excl. moms: 9,-
Sunshine Neglefil
Enkel og lækker neglefil fra Sunshine®. Denne poleringsfil gør dine negle skinnende..
9,-
Excl. moms: 9,-
Tilbud
Manicure pinde -Kan bruge som negleskubber -Kan bruges til nailart -Lavet af Træ..
99,- 49,-
Excl. moms: 49,-