#floor

Slut med lang tørretid og ødelagt neglelak

Hvis du ofte lægger neglelak, hader du sikkert også at vente på, de bliver tørre. Du har lige brugt lang tid på at lægge neglelakken helt perfekt, men du skal jo også lige nå at skifte tøj og sætte håret. Her kommer dilemmaet. Skal du forsøge og måske ødelægge neglelakken, eller vente utålmodigt på neglene tørrer, mens du vifter overdrevet med hænderne?

Med en neglelaktørrer undgår du problemet! Den tørrer dine negle på rekordtid og giver en smuk finish. Er du på udkig efter et hurtigt og nemt tørresystem, der eliminerer ventetid? Om du vil tørre almindelig neglelak eller gel neglelak. Så har vi den perfekte løsning til dig lige her.

Opnå samme resultat som i neglesalonen med en negletørrer

Spar penge og få din egen personlige neglesalon derhjemme! Negletørremaskiner er meget populære blandt professionelle skønhedssaloner, fordi de reducerer tørretiden betydeligt. Negletørreren er det sidste step hos enhver salon, så du kan forlade salonen med flotte negle og ikke kommer til at ødelægge dem to minutter efter.

Med en tørremaskine kan du ligesom i neglesalonen opnå et professionelt resultat både nemt og hurtigt.

Almindelige tørremaskiner

Der findes forskellige slags tørremaskiner. Dem der tørrer ved at blæse luft på neglene, og UV / LED lamper hvor lyset får lakken til at tørre.

En almindelig negletørrer kan kun tørre normal neglelak og ikke gel-lak, fordi gel neglelak kun kan hærde og tørre via UV / LED lys. Den almindelige negletørremaskine tørrer neglene særdeles hurtigere, end hvis du skal sidde og vifte med hænderne. Du skal blot lægge din finger på pladen, hvorefter maskinen automatisk blæser kølig luft på neglen og får neglelakken til at tørre.

Du kan endda få fingrene i et lækkert negletørrer kit, der både indeholder en negletørrer og en elektrisk neglefil. Med den elektriske neglefil kan du på ingen tid forme og klargøre dine negle, inden du lægger din yndlingsneglelak. Se negletørrekittet lige her.
Pusteabe der kan tørre neglelak hurtigt.
Maskinerne er ideelle både til brug på finger- og tånegle.

UV lamper

Forskellen mellem UV / LED lamper og almindelige tørremaskiner er, at UV / LED lamper bruges med gel neglelak. De får gel lakken til at hærde, så lakken holder i flere uger uden at skalle af. Lamperne kan også bruges til at tørre almindelig neglelak, men det fremskynder kun tørringsprocessen, og får ikke neglelakken til at holde i længere tid.

Husk du skal tørre hvert lag gel-lak med UV eller LED lampen. Derved er du sikker på, at lakken er hærdet hele vejen igennem, og du opnår det flotteste resultat.
UV / LED lampe til hærdning af gel neglelak.

Få flotte negle på få sekunder!

Hvis du synes, det er besværligt at lægge en pæn neglelak, har vi også et stort udvalg af kunstige negle. Med kunstige negle kan du på ingen tid få længere og smukkere negle. Du kan vælge mellem et utal af designs, og der er helt sikkert noget for dig. Tjek vores kunstige negle ud her.

Køb din negletørrer nu - Vi sender i dag

Hos LookFoxy.dk har vi altid tørremaskiner i høj kvalitet til billige priser. Hold øje med vores gode tilbud. Hvis du vælger at bestille hos os, så garanterer vi, din negletørrer bliver hurtigt leveret.
Sammenlign produkt (0)
Sortér efter:
Vis:
Tilbud
SUN UV Lampe med LED lys til fingernegle og tånegle. Neglelak er smukt på fingrene, men ..
399,- 249,-
Excl. moms: 249,-
Tilbud
De fleste finder det attraktivt at have flotte og velplejede negle. Med dette nail decorator kit kan..
179,- 99,-
Excl. moms: 99,-
Tilbud
Den søde pusteabe vier sit liv for at tørre dine neglelak. Helt stille og sød s..
149,- 49,-
Excl. moms: 49,-
Tilbud
UV lampe til negle med LED lys. Er du træt af at puste længe på neglene eller ryst..
599,- 399,-
Excl. moms: 399,-
Tilbud
Vil du lave gele negle selv? Så skal du bruge en UV gel lampe. UV lampen får gel neglene..
599,- 399,-
Excl. moms: 399,-
Tilbud
LED UV Lampe til negle giver et pænt og hurtigt finish til dine flotte negle designs. Lampen e..
199,- 99,-
Excl. moms: 99,-