#floor

Ansigtsbørster - Hvad kan de?

Hos Lookfoxy.dk kan du købe professionelle ansigtsbørster, der grundigt renser huden. Vi har et udvalg af både elektriske og manuelle ansigtsbørster, så du kan finde lige den rensebørste, der passer til din hud.
Ansigtsbørster er perfekte til at rense huden både effektivt og mildt. De fjerner makeup og snavs fra ansigtet ved hjælp af børstehår og roterende bevægelser.

Ikke nok med de renser huden, masserer de også. Bindevævet i huden bliver derfor stimuleret og aktiverer kollagenproduktionen. Det betyder, du kan opnå en fastere hud ved at bruge en ansigtsbørste til at rense din hud med. Efter brug vil din hud også få en flot naturlig glød.

Kvinde der renser ansigtet med en elektronisk rensebørste.

Sådan gør du

En ansigtsrensebørste kan du bruge hver dag eller efter behov. Alle har forskellig hud, så mærk hvad der virker bedst på din hud. Hvis du har normal hud, kan den bruges 1 gang dagligt. Hvis du derimod har sensitiv hud, kan du prøve dig frem og starte med hver 2.-3. dag. Når du anvender rensebørsten, skal du massere i cirkulære bevægelser.

Det er vigtigt at benytte et renseprodukt, som skummer op, fordi børsten ellers kan være for hård ved huden. Et godt tip er at bruge den sammen med en våd ansigtsmaske, lige inden du vasker masken af. Massér masken ind i huden med børsten. Du får på den måde ekstra virkning af maskens ingredienser. Brug også børsten til at rense masken af med. Efter brug skal du skylle børsten godt, så den er ren og klar til næste gang.

Forskellige slags ansigtsbørster

Der findes flere slags ansigtsbørster, der alle renser huden grundigt og skånsomt. På shoppen finder du et udvalg af både elektroniske og manuelle ansigtsbørster.

Nogle af vores ansigtsbørster kommer med flere forskellige børstehoveder, så du kan tilpasse ansigtsbørsten til lige præcis din hud. Det er en god idé at starte med den mildeste / blødeste børste, fordi din hud ikke er vant til at blive rengjort med en børste.
Elektrisk ansigtsrensebørste fra Sonicare med flere udskiftelige hoveder.

På siden her finder du under hvert produkt en god beskrivende tekst, der forklarer, alt du bør vide om produktet. Læs med her om forskellen på elektriske og manuelle ansigtsbørster.

Elektriske rensebørster

Der findes to slags elektroniske rensebørster; almindelige og soniske. De almindelige ansigtsbørster renser huden ved at rotere og vibrere, hvor en sonisk ansigtsbørste bevæger sig frem og tilbage og hævdes derfor at være mildere for huden. Begge renser huden effektivt uden at skade og irritere huden. De elektroniske ansigtsbørster kan både være lavet af silikone og af plastic og med eller uden et håndtag. Fordelen ved en elektrisk ansigtsbørste er, at mange kommer med udskiftelige børstehoveder. Du kan derfor vælge det børstehoved, som passer bedst til området du vil rense. Derudover kan du nøjes med kun at udskifte børstehovedet frem for hele ansigtsbørsten, når den er blevet slidt. En anden fordel er, at fordi den selv bevæger sig, skal du gøre mindre for at få en gennemrenset hud.
Elektriske ansigtsbørster der renser huden effektivt og skånsomt.

Manuelle ansigtsbørster

Med en manuel ansigtsbørste skal du gøre mere af arbejdet selv. Du har dog mere kontrol og kan styre præcist, hvordan du vil rengøre din hud. Den renser ikke dårligere end en elektronisk ansigtsbørste, men det kan tage længere tid. Der findes to slags manuelle rensebørster; dem med børstehår lidt ligesom en makeupbørste og dem lavet af silikone. Dem der er lavet af silikone har små silikone børstehår, der skånsomt masserer og renser huden. Silikonen er meget hygiejnisk, da den nemt kan rengøres for bakterier.

Køb din ansigtsbørste nu - Vi sender i dag

Hos LookFoxy.dk har vi altid rensebørster i høj kvalitet til gode priser. Hold øje med vores gode tilbud. Hvis du vælger at bestille hos os, så garanterer vi, din ansigtsbørste bliver hurtigt leveret.
Sortér efter:
Vis:
Tilbud
Sonicare® Elektrisk ansigtsbørste
Sonicare Facial Cleansing Brush® elektrisk ansigstbørste renser huden effektivt, men sk&a..
399,00 299,00
Excl. moms: 299,00
Tilbud
Super Cleanse Elektrisk Ansigtsbørste, hvid
Super Cleanse Elektrisk Ansigtsbørste i hvid. Denne ansigtsbørste har fire forskellige..
299,00 199,00
Excl. moms: 199,00
Face Scrub Silicone Ansigtsbørste
Med denne Face Scrub ansigtsbørste kan du fjerne døde hudceller, urenheder og hudorme...
29,00
Excl. moms: 29,00
Tilbud
Pore Sonic - Elektrisk Ansigtsbørste,  pink
Opnå en sundere hud med Pore Sonic Elektrisk Ansigtsrensebørste i pink. Med 10.000..
299,00 99,00
Excl. moms: 99,00
Tilbud
Pore Sonic - Elektrisk ansigtsbørste, turkis
Opnå en sundere hud med Pore Sonic Elektrisk Ansigtsrensebørste i turkis. Med 10.0..
299,00 99,00
Excl. moms: 99,00
Tilbud
VITU Blacksuction maskine - Hudorme suger
Denne fantstiske hudorme suger fra VITU fjerner hurtigt og effektivt blackheads/hudorme. Med dens go..
399,00 199,00
Excl. moms: 199,00
Mini Silicone Facial Cleansing Brush Ansigtsbørste - Rosa/Rød
Det kan være svært at rense porerne ordentlig, lige meget hvad man gør vil der al..
110,00
Excl. moms: 110,00