#floor

Hvad er en black mask?

Du har helt sikkert hørt om den populære black mask. Den er nemlig helt speciel i forhold til andre masker og har taget verden med storm. Den kan rense ansigtet på en måde, som ingen andre ansigtsmasker kan. Ved hjælp af de aktive ingredienser, fjerner den både snavs og hudorme, som du kan se, når masken trækkes af. Når du har prøvet masken, er du er ikke i tvivl om, at den virker. Resultatet kan nemlig ses lige med det samme! Det er næsten ren magi.

Black Mask kan fjerne snavs og hudorme.

Hvordan virker den?

Når den sorte maske smøres på huden, binder den døde hudceller, tilstoppede porer (hudorme) og andre urenheder fast til sig. Det er derfor, du kan se alle urenhederne på masken, efter du har trukket den af. Den trækker simpelthen alle urenheder ud af huden og efterlader huden glat, smuk og blød. Derudover giver den en naturlig glød og kan mindske rødme og ar.

Vi har et udvalg af sorte ansigtsmasker med forskellige aktive ingredienser. Eksempelvis vores mest populære black mask af mærket Shills. Den renser porerne i dybden og reducerer hudens fedtproduktion. Den tilfører både huden A, B og E vitamin. A vitamin modvirker blandt andet rynker. Find den populære maske her.
Før og efter behandling med Black Mask.

Sådan bruger du black mask

For at få det bedst mulige resultat er der nogle trin, du skal følge, når du skal bruge ansigtsmasken.
 
  1. Rens dit ansigt. Det er altid en god idé at rense ansigtet inden påføring af en ansigtsmaske, så den bedre kan trænge ind i huden og virke.

  2. Påfør masken. Du kan vælge at påføre masken i hele ansigtet eller kun på områder, hvor du har flest urenheder (oftest næse, pande, hage). Påfør masken i et jævnt og tykt lag så den nemt kan trækkes af igen. Vær ekstra omhyggelig omkring næsen fordi det er her, de fleste hudorme er. Ansigtsmasken må ikke kommes på læberne eller omkring øjnene, da huden er meget sart, og du kan risikere at få det i munden og øjnene.

  3. Vent på masken tørrer. Når masken er påført, kan du læne dig tilbage og slappe af. Der går ca. 20-25 minutter, før masken er tørret. Du vil kunne mærke, at masken begynder at stramme i huden, og det er helt normalt. Hvis masken stadig er våd nogle steder, kan du lade masken sidde i 5 minutter ekstra, eller indtil den er helt tør. Det er nemmest at trække masken af, når den er helt tør.

  4. Træk masken af. Nu kommer den sjove del, som du har ventet på! Når masken er helt tør, kan du begynde at trække den stille og roligt af. Det er også nu, du skal tjekke hvor mange hudorme, der sidder fast på masken. Wow siger vi bare!

  5. Rens huden. Efter du har trukket masken af, kan der sidde rester på huden. Derfor er det en god idé at rense huden med lunkent vand.

  6. Fugt ansigtet. Det sidste trin er meget vigtigt. Masken kan virke udtørrende. Brug derfor en god fugtighedscreme eller serum der kan bringe noget fugt ind i huden igen.
Vi anbefaler, du max bruger masken 2 gange i ugen, netop fordi den kan være meget udtørrende for huden – og husk fugtighedscremen efter brug. Det er vigtigt, du prøver dig frem og finder ud af, hvad der virker bedst for din hud. Masken kan anvendes på alle hudtyper.

Gør det ondt?

Alle mennesker har en forskellig opfattelse af smerte. Derfor kan din smerte være større eller mindre end andres. Det siges generelt, at masken godt kan gøre ondt, når den trækkes af. Men den er jo også helt inde i porerne for at trække alt skidtet ud.

Nogle mener, smerteniveauet kan hænge sammen med, hvor mange / hvor tykke hårene i ansigtet er. Vi kan ikke sige det med sikkerhed. Du kan altid prøve at starte med at påføre masken på et lille område og vurdere, hvor ondt det gør. Du kan også altid fjerne masken med vand, hvis du synes, det gør for ondt at tække den af. Du mister dog virkningen af masken på den måde, fordi maskens særlige egenskab er at trække urenhederne ud.

Hvis du leder efter alternativer til en black mask, har vi en hel kategori med produkter mod hudorme. Hudormefjerneren / komedonspyddet er meget populær og særdeles effektiv til fjernelse af hudorme. Der findes flere forskellige slags, men fælles for dem er, at de kan fjerne hudorme skånsomt og hygiejnisk. Se alle produkterne mod hudorme her.

Køb din black mask nu - Vi sender i dag

Hos LookFoxy.dk har vi altid et udvalg af black mask i høj kvalitet til små priser. Hold øje med vores gode tilbud. Hvis du vælger at bestille hos os, så garanterer vi, din black mask bliver hurtigt leveret.
Sortér efter:
Vis:
Tilbud
Shills Black Mask 50 ml.
Træt at mørke hudorme? Så skal du prøve den populære Black Mask fra ..
99,00 79,00
Excl. moms: 79,00
Tilbud
Nutriherbs Bubble Mask - Carbonated Bubble Clay Mask
Carbonated Bubble Clay Mask er en ansigts maske, der kan få enhver hud smidig og ren. Maskens ..
149,00 29,00
Excl. moms: 29,00
Tilbud
Black Head Mask Ansigtsmaske 60 ml
Slip for uren hud med Black Head Ansigtsmaske 60 ml.  Fordele ved Black Head Mask ansigtsmas..
99,00 79,00
Excl. moms: 79,00