#floor

Hvad er en primer?

En primer er i bund og grund et produkt, du oftest ikke kan se - i hvert fald ikke med det blotte øje. Primere kan have forskellige formål, men alle fungerer som en base, der får andet makeup til at holde bedre og længere tid. De efterlader alle huden jævn ved at udglatte hudens struktur (de udfylder fine linjer og porer). Derved kan du opnå det flotteste resultat, når du efterfølgende lægger din foundation, øjenskygge eller læbestift.

Ansigtsprimer

Der findes to slags hudprimere. De gennemsigtige og dem med farvekorrektion (også kaldet color correcting). I begge varianter får du en primer, der får din foundation til at sidde pænere holde længere. Men med en primer med farvekorrektion får du en ekstra egenskab. Det kan for eksempel være en lilla primer, der får ansigtet til at fremstå mere friskt og udhvilet. Det kan også være en grøn primer, der reducerer rødme i ansigtet og efterlader huden flot og ensartet. Du skal ikke være nervøs for at blive lilla eller grøn i hele hovedet. Farven er minimal og meget diskret, men har stor effekt.

Swatches fra W7 Prime Magic ansigtsprimer.

Øjenskyggeprimer

Med en øjenskyggeprimer er du sikker på, øjenskyggen bliver på sin plads hele dagen eller natten for den sags skyld. Du vil også opleve, at farverne bliver tydeligere og mere levende. Med en gul øjenprimer kan du reducere rødme og misfarvninger på øjenlågene. Dine øjne vil se mere friske og livlige ud.

Læbeprimer

Læbeprimerens hovedformål er at sørge for, at læbestiften bliver på plads. Den tilfører samtidig fugt til læberne, så de er glatte og klar til en smuk læbestift. Det er en rigtig god base, så du får en fejlfri påføring af læbestift.

Altid gode priser på primers

Hvis du gerne vil have makeuppen skal holde lidt længere, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har primers både til ansigt, øjne og læber, så du kan skabe et fejlfrit look. Find din nye primer på lookfoxy.dk.
Sammenlign produkt (0)
Sortér efter:
Vis:
Tilbud
W7 Fix Your Lips Primer - Anti Feathering Lip Pencil
Vær altid klar med lækre attraktive læber. Den nye Fix Your Lips Pencil fra W7 l&a..
59,- 25,-
Excl. moms: 25,-