#floor

Fremhæv dine bedste features

Highlight og contour er det hotteste inden for makeup lige for tiden og er blevet et must i manges makeup-rutiner. Hvis fænomenet er gået din næse forbi, kan du læse mere om det her.

Du kan ikke sige highlight uden at sige contour og omvendt. Det handler helt enkelt om lys og skygge og om at fremhæve de mest flatterende træk ved dit ansigt. Med highlight og contour kan du nemt snyde dig til højere kindben, en smallere næse eller en solbrun hud.

Highlighter - glinsende features

En god highlighter skal være lysere end din egen hudfarve, så den kan fremhæve din bedste træk. Som hovedregel skal du lægge highlighter de steder, lyset normalt ville ramme dit ansigt (de højeste punkter). Læg den på kindbenene, på næseryggen, lige under øjenbrynet, midt på panden og på læbens amorbue.

Sådan skal du lægge highlighter.

Contour - knivskarpe kindben

Modsat highlight skal du med contour have en nuance, der er mørkere end din hudfarve. Med contour skal du skabe skygger og derved definere dit ansigt. Du kan opnå forskellige looks, alt efter hvor du lægger din contour. De mest gængse steder at lægge contour er lige under kindbenene og ind på midten af kinden, på siden af næsen, rundt i pandens kanter, langs kæbelinjen og under hagen.
Sådan skal du lægge contour.
De kan begge fås i både creme- og pudderform og med eller uden glimmer. En mat highlight og contour giver et mere naturligt look, hvor en highlight med shine og glimmer kan skabe et mere glamourøst look. Glimmeren får lyset til at reflektere sig i highlighteren og skaber blikfang.

Bronzer - solkysset hud

Hvis du ønsker et solkysset look, kan du vælge at bruge en bronzer som contour eller som et ekstra step efter en mat contour. Her skal nuancen igen være mørkere end din naturlige hudtone. Forestil dig du skal tegne et 3-tal på hver side af ansigtet. Start ved hårlinjen og før penslen udenom om øjet og ned under kindbenet. Før penslen tilbage og ned langs kæbelinjen. Brug en bronzer med glimmer om sommeren og en mere mat om vinteren.

Sådan skal du lægge bronzer.

Altid gode priser på highlight og contouring

Giv ansigtet lidt mere liv med en god highlighter og contour. Vi har et stort udvalg af highlighters, contours og makeupbørster. Se vores makeupbørster her. Køb dit highlight og contour sæt nu – vi sender i dag!
Sortér efter:
Vis:
Tilbud
MeNow® Contour Kit  Pro Palette Kit - 15 farver
Lækker highlighting og contour palette med 15 forskellige nuancer. Skab en illusion af h&oslas..
199,00 99,00
Excl. moms: 99,00
Contouring Makeupbørste
Contouring Makeupbørste med en innovativ form, der gør det lettere at lægge cont..
49,00
Excl. moms: 49,00