Tilbud Astronaut Pop It Spil - Fidget Spil
  • Astronaut Pop It Spil - Fidget Spil
  • Astronaut Pop It Spil - Fidget Spil
  • Astronaut Pop It Spil - Fidget Spil
  • Astronaut Pop It Spil - Fidget Spil
  • Astronaut Pop It Spil - Fidget Spil
  • Astronaut Pop It Spil - Fidget Spil

model: 10134

Astronaut Pop It Spil - Fidget Spil

Hjælp andre! Fortæl hvad du synes om dette produkt.
129,00 99,00
-
+
✔ På lager
Din ordre sendes i dag, hvis du bestiller inden kl. 17.00. Levering indenfor 1-2 hverdage


Tag fidget legetøj til et nyt niveau med vores "Pop It Game – Fidget Game – Astronaut." Den er formet som en spilcontroller og har 10 bobler, der lyser op i forskellige mønstre, som du kan trykke på. Det er tid til at spille!

Tryk på alle de oplyste bobler så hurtigt, som de vises, og tryk derefter på den store knap på bagsiden for at nulstille boblerne, før tiden løber ud! Bliv ved med at poppe boblerne hurtigt for at komme videre til nye niveauer. Hold øje med dette boblende sensoriske spil, der er sjovt for folk i alle aldre og tilbyder masser af spiltilstande, herunder en smart multiplayer-tilstand. Dette sensoriske spil vil holde børnene underholdt i timevis.

Der er masser af forskellige spiltilstande at udforske, herunder 30 hovedniveauer, hver med 5 små niveauer, en hukommelsestilstand med 9 store niveauer, hvor hvert hovedniveau har 5 små niveauer og en scoretilstand, hvor jo flere lys, der slukkes inden for et minut, jo højere score kan du opnå - den højeste score er 100. Derudover tilbyder vi en multiplayer-tilstand, hvor alle spiller et niveau og derefter sender det videre til den næste spiller.

Specifikationer:

  • Produkt: Pop It Game - Fidget Spil - Astronaut

  • Størrelse: 13×10.1 x 5.8 cm

  • Materiale: Fremstillet af slidstærkt ABS plast og gummi

  • Drevet af batteri: Kræver 3 AAA-batterier (medfølger ikke)

Dette legetøj er ikke kun underholdende, det er også et stort stress- og udviklingslegetøj. Det hjælper med at udvikle børns hurtige reaktionstid, finmotorik, kognitive evner og sensoriske behandlingsevner, hvilket gør det til et ideelt pædagogisk legetøj til børn. Dens kompakte design og lette konstruktion gør den også nem at bære rundt, perfekt til underholdning på farten og en fremragende rejsekammerat til børn.

De ti knapper er lavet af blødt gummi med en glat overflade og let trykfunktion, hvilket giver dig afslapning, mens du bruger den. Vi har brugt ABS-plast af høj kvalitet for at sikre høj produktionskvalitet under fremstillingsprocessen.

"Pop It Game - Fidget Game - Astronaut" er en fantastisk gave til både børn og voksne i alle aldre. Dens farverige design og interaktive gameplay vil holde dine børn glade og underholdt i timevis. Det er tid til at udforske rummet med dette spændende fidget spil!

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

Andre kunder har også købt


Vi leverer dag-til-dag

Hurtig levering

dag-til-dag

Altid lave priser

Altid lave priser

på over 5.000 varer

30 dages fuld returret

Fuld returret

i 30 dage

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe

Ring 20 15 45 60

Hjælp andre! Fortæl hvad du synes om dette produkt.
TIP Beskriv hvad du bruger produktet til og forklar, hvorfor det er godt eller skidt. Vi sætter pris på din feedback.
Dårlig God