#floor

Batiste - den ukronede konge af tørshampoo, finder du her på siden et stort udvalg af. Med batiste kan du “vaske” håret helt uden at gå bad samtidig med at du får følelsen af renhed fra rod til spids. Er du ikke vandt til at bruge tørshampoo? Så er Batiste helt sikkert værd at prøve, der med sin uhyre billige pris stadig har en utrolig høj kvalitet. Batiste har med sin “Dry Shampoo” vundet et hav af priser verden over for den høje ydeevne, hvilket også bliver rost af alt fra kunder til frisører og hårstylister. Batiste har desuden været førende på markedet ved at lave innovative tørshampoo produkter, der dækker ethvert behov og smag. Således kan du både finde Batiste til mørkt hår, Batiste til sort hår, Batiste blonde og Bastiste med en lang række duft nuancer.

Sådan anvender du Batiste tørshampoo

Ved at følge disse 3 steps får du den bedste oplevelse med Batiste tørshampoo. Guiden er udarbejdet af Batiste selv, hvilket sikre det bedste resultat. for at få den bedste oplevelse med Batiste tørshampoo. Dette er en guide efter Batiste's egne ord og er den måde Batiste selv anbefaler at man bruger tørshampoo på.
Step 1: ryst din tørshampoo godt og grundigt. Spray derefter din Batiste tørshampoo ind i håret. Sørg for at holde din Batiste spray ca. 30 cm fra dit hår.
Step 2: masser det ind i håret med dine fingerspidser.
​Step 3: børst og style håret som du plejer.

Køb billig Batiste Tørshampoo / Dry Shampoo på tilbud idag - Modtag i morgen

Der er ingen varer i denne kategori.